Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Άλλοι σε χειμερία νάρκη και άλλοι σε χειμερία δράση

   

     Μετά από τρελό διάστημα πάρα πολλών μηνών επιστρέφω δριμύτατος και πάλι με νέα σχέδια και φιλοδοξίες για το έτος 2014 (!?!?!?).
     Στο πλαίσιο, λοιπόν, του επερχόμενου τουρνουά/ λίγκας που έρχεται από τα παιδιά του Boxes of War και οργανώνοντας τι λίστα θα κατεβάζω και προσπάθώντας να φτιάξω μία δεξαμενή με λίστες που θα στηρίζεται και από το φανταστικό φλαφ που έχω ετοιμάσει και διαβάζοντας παράλληλα και το μέντορα μου skaredcast μου ήρθε μία τρελή ιδέα.

    Αφενός να κατεβάζω Vect μιας και οι 20000 πόντοι μου το επιτρέπουν άνετα, αλλά και το πιο σημαντικό να κατεβάσω Eldar allies. Δλδ Farseer on jetbike (yoohoo!! επιτέλους θα χρησιμοποιήσω force powers reroll to hill beatches!!!) και μία τριάδα guardians jetbikes.

    To πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι άντε πάλι λεφτά για καινούργια μοντέλα.. Όχι!! Λάθος. Κοιτώντας ότι έχω αποφάσισα να κάνω την εξής πατέντα. Τα τρία παλιά jetbikes να τα βαφτίσω Guardian Jetbikes, άρα έτοιμο το πρώτο σκέλος και για τον Farseer  να προσπαθήσω να convcertάρω το ένα από τα άλλα 2 bikes που έχω. Ένώ παράλληλα από τη τελευταία αγορά που είχα κάνει από ένα παληκάρι να φτιάξω (κολλήσω/βάψω) τα 3 καινούργια reavers που έχω ώστε το Νο6 να παραμείνει σταθερό στις λίστες μου.

    Παράλληλα το conversion να μην έχει ένα χαρακτήρα Dark Eldar ώστε αν θελήσω στο μέλλον να χρησιμοποιήσω 9 Reavers να μην είναι άκυρο το μοντέλο.

    
       Προσεχώς λοιπόν θα ανεβάσω φώτο απο το conversion αυτό. Παράλληλα με τον οίστρο μου κόλλησα και κάποια στιγμή θα βάψω και του Αρλεκίνους που τόσο καιρό έχω και αν βρω και κάποια καλή ευκαιρία στο ebay θα πάρω το μάγο τους καθώς επίσης και 1-2 ακόμα ώστε να μπορώ να κατεβάσω 10άδα.

 
    Τέλος θα βάψω και τους 5 Incubi που μου έχουν μείνει τελειώνοντας έτσι ότι μοντέλο Dark Eldar έχω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή