Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Evil than Eviler

 

Μετά από σχετικά μεγάλο διάστημα, έπαιξα επιτέλους το επόμενο παιχνίδι με τα ξωτικά μου. Στη λίστα κατέβασα τον Βαρόνο μαζί με 14 Hellions και έπαιξα επίσης για πρώτη φορά με 6 Reavers.

   To παιδί με το οποίο έπαιζα έφερε Chaos Marines με HQ ένα τεράστιο δαίμονα, 2 γαμόπουλα (που με τσάκισαν) 3 7 marines σε Rhinos 2 Predators, 1 Quad Gun και 4 τυπάδες με Heavy όπλα...α και μία μάζα από 10 βλάμμένους με άλλο 1 HQ μικρότερης όμως σημασίας.

  Το παιχνίδι μέχρι και τον 3ο γύρο πήγαινε μια χαρά (αν και δεν είχαν μπει ούτε οι Hellions με Βαρόνο, οϋτε τα μηχανάκια παρά μόνο το Flyer). Θα τολμούσα να πω ότι εκεί πίστεψα ότι το είχα ευκολάκι. Είχα καταφέρει να ανοίξω όλα τα rhinos, να αποδεκατίσω αρκετούς marines και αν θυμάμαι καλά να βγάλω και τον Papa Nurgle. Εκεί όμως έγινε η καταποδιά με τα Drakes μου τσάκισε όλα τα Troops μου. Και πολύ χαλαρουίτα κιόλας. Σε 1 με 2 γύρους έμεινα σχεδόν με 0 troops choices.

  Το καλό ήταν ότι αφού έβγαλα το 1 με το δικό μου flyer για αν βγάλει τους Hellions και το Sathonyx αναγκάστικε για να γυρίσει πίσω να μπει στο mode που βαράς σε κανονικό WS οπότε στον επόμενο γύρο αν και είχα μείνει πλέον μόνο με 2 μάγισσες ως μοναδικό troop choice δεν είχε κάτι φοβερό για να με απειλείσει. Εκεί βέβαια μέτρησε πολύ το γεγονός ότι το παιχνίδι πήγε μέχρι τον 7 γύρο οπότε και κατάφερα και ξαναπήρα το Relic (προφανώς αυτή την αποστολή παίζαμε) και να πάρω και line breaker.

  Συμπεράσματα λοιπόν. Η 6αδα των Reavers πολύ καλή. Οι Hellions δυστυχώς δεν τους είδα στην πράξη για να σχηματίσω άποψη οπότε moar play testing. Η 5αδα με τις μάγισσες είναι cute ενώ πλέον πιστεύω ότι η 10άδα των Kabalite Warriors με τα splinet racks στο Raider έχει γίνει κλασσική.

   Τελικός απολογισμός. Πολλές ανατροπές το παιχνίδι με νικητή εμένα στο τέλος. Πάντως ομολογώ ότι ήταν από τα παιχνίδια που και να έχανα το ευχαριστήθηκα απίστευτα. Ο αντίπαλος μου ήταν άτομο ευχάριστο, όχι κολλημένο με τη μπάλα και κανονίσαμε να παίξουμε στο μέλλον με πιο χαλαρές λίστες για να διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο.

    Δυστυχώς φώτο δεν υπάρχουν για αυτό και imagine the beauty. Μέχρι την επόμενη φορά ...adios....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου