Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Back To Deamon Black     Επιστροφή στα τραπέζια, λοιπόν, μετά από μεγάλο διάστημα. Όχι βέβαια τα σχολικά τραπέζια αλλά του Warhammer 40k. Αντίπαλος μου αυτή τη φορά ο Σωτήρης με τους Νέους Δαίμονες.

     Η λίστα που κατέβασα ήταν μία του Βαρώνου συνοδευόμενου από ένα Χεμόνκουλο, πολλούς Hellions, Grotesques, Reavers, Beastmaster με τα ζωάκια τους και κλασσικά Ravagers, Jetfighters, Warriors και trueborn.

    H δικιά του είχε πολύ μαγεία τον Herald of Tsenckh ή όπως αλλιώς λέγετε Khorne ιππικό (δεν θυμάμαι την ονομασία), σαλάχια. 3 χταποειδή τέρατα με ΑΑ και ΑΤ ικανότητες (δεν ενθυμούμε ούτε εδώ την ονομασία) και διάφορα άλλα καλούδια.

   Συμπεράσματα από τη λίστα μου. Τα Beasts μάλλον δεν αξίζουν τον κόπο, βέβαια έπαιξα και με αντίπαλο που μονίμως είχε invu save οποτε οι rending επιθέσεις τους δεν είχαν κάποιο ξεχωριστό νόημα. Τα Grotesque αποδείχτηκαν overkill και αποτελεσματικά. Οι Hellions έσπασαν από το 1ο γύρο του αντιπάλου ουσιαστικά και δεν τεσταρίστηκαν επί της ουσίας. Truenorn/ Ravagers σταθερές διαχρονικές αξίες.

   Παίξαμε κλασσικό στήσιμο και βάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να το αφήσουμε στον 6ο γύρο κατά τον οποίο κανείς μας δεν είχε στη κατοχή του βάση, είχα  first blood και break enemy line και αυτός break enemy lines, τουτέστιν 2-1 αλλά το παρατήσαμε καθόσον στη καλύτερη για αυτόν να πήγαινε για ισοπαλία. Με λίγα λόγια το παράτησε εννοώντας ότι θα μπορούσε να το διεκδηκίσει αλλά δεν το έκανε ποτέ και η νική λοιπόν είναι δικιά μου.

    Να αναμένετε και επόμενη αναμέτρηση με το Σωτήρη την ερχόμενη βδομάδα αλλά αυτή τη φορά θα του πω να φέρει Chaos Marines έτσι για να έχουμε ποικιλία στη ζωή μας. Να δω εγώ τι θα κατεβάσω τότε....

    Μέχρι τότε μερικές φώτο για να βάλουν χρώμα στη ζωή μας....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου