Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

War of Blood and Flesh

     

Θεματική τίτλος, θεματική μάχη, θεματικό αποτέλεσμα!

Μετά από κλασσικά μεγάλο διαστημα απουσίας από τα τερραίν επέστρεψα με τα σκοτεινά ξωτικά, την αδυναμία μου δλδ, εναντιών αυτή τη φορά των Blood Angels του Στέφανου.

O Urien αυτή τη φορά δεν κατάφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα ναι μεν ήταν 3-2 αλλά ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν wipe out.

Τα Grotesque κόλλησαν σε μάχη από 1ο γύρο με ένα squad από troops, τα beasts εξαφανίστηκαν στον 2ο και η 10αδα από τα wracks έχασε για 1 τη μάχη και έφαγε wipe out λόγω morale.

Oι Scourges φωτεινή εξαίρεση αφού σαν 10άδα πλέον έχει πολλαπλασιαστεί η αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα monstrous creatures ήρθαν σε δόσεις με αποτέλεσμα η απόδοση τους να μειωθεί και να είναι εύκολος στόχος.

Με καθαρό πλέον μυαλό σκέφτομαι τα εξής συμπεράσματα:
α) Ο Urien αν δεν κάνει πρώτος charge ώστε να έχει +1 str από furius charge σε συνδυασμό με το 1 shoot ability δεν έχει νόημα και χάνει πολύ σε απόδοση.

β)Τα Grotesque θέλουν furius charge αλλά αν και είναι ανθεκτικά πρέπει να αποφεύγουν να κολλάνε σε μάχες, είναι το deathstar της λίστας.

γ)Το portal δυστυχώς αν δεν έχω κάτι να βοηθάει με τα reserves και μέχρι να αλλάξει το το concept περί attack from reserves δυστυχώς είναι waste of points.

δ)Τα Monstrous Creatures πρέπει να ξεκινάνε όλα μαζί για δημιουργούν φόβο, τρόμο και πανικό στον αντίπαλο, όπως επίσης να υπάρχουν πολλοί στόχοι.

Αυτά.... Φώτο δυστυχώς δεν έχει, το κιν δεν είχε μπαταρία.... See ya next time!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου