Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Game On!!Και το τουρνουά μετά από πάρα πολύ καιρό συνεχίζεται, για εμένα τουλάχιστον αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπα σχεδόν 'ενα μήνα.

Βέβαια για καλή μου τύχη η επιστροφή συνοδεύεται από νίκη εναντίων δαιμόνων αυτή τη φορά.

Κατέβασα τη κλασσική λίστα του Sliscus με μία μικρή παραλλαγή. Αφού ήξερα ότι θα έπαιζα εναντίων Deamons τα Dark Lance ήταν ψιλοάχρηστα και τα αντικατάστησα όλα με Disintigraterors. Μεγάλη και εμφανής η διαφορά.

Ο αντίπαλος μου κατέβασα πολλούς αν και από ότι κατάλαβα θα μπορούσε να κατεβάσει περισσότερους ιπτάμενους δαίμονες ένας εκ των οποίων και ο Belakor. Απλά τέρας...

Τέλοσπάντων το παιχνίδι πήγε καλά. Η τακτική που είχα στο μυαλό μου απέδωσε. Δλδ το γεγονός ότι είχα πολύ shooting το αξιοποίησα με τον πλέον κατάλληλο τρόπο και έτσι ουσιαστικά στον πέμπτο και τελευταίο γύρο έγινε concede και μετρήσαμε πόντους με τελικό αποτέλεσμα 13-5 υπέρ εμού.

Επόμενος αγώνας εναντίων Chaos Space Marines με triple Drake λίστα. Τουτέστιν μελέτη και list building μέχρι την Τρίτη το απόγευμα που είναι ο αγώνας μέχρι τότε φώτος από τον τελευταίο αγώνα συν πολλές από προηγούμενους.Και όπως είχα υποσχεθεί και αρκετές από τους προηγούμενους αγώνες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου