Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Sunset of 6th.. Dawn of WAR


Μετά , λοιπόν, από σχεδόν 2 χρόνια 6ης έκδοσης φτάσαμε στο τέλος της και περιμένοντας την 7η αυτό το ΣΚ (24-25/5/14) ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό των 2 αυτών ετών (κλασσικά γρήγορος!!) όπως επίσης και ένα μικρό update με τις ενισχύσεις των Eldar.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από τους μονίμως αδικημένους Black Templars. Αν και τους ξεκίνησα με κέφι, πήρα ακόμα και το Codex των Space Marine δυστυχώς δεν μπόρεσαν να με τραβήξουν μακρυά από τη αγάπη μου που έχω για τα ξωτικά είτε σκοτεινά είναι αυτά είτε όχι. Αποτέλεσμα να τους έχω αφήσει ακόμα στη μέση και να έχω παίξει μόλις ένα παιχνίδι μόνο μαζί τους. Θέλω να πιστεύω κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα τους ξαναπιάσω..

Πήρα επίσης μεγάλη απόφαση να ξεκινήσω 3ο στρατό. Και έτσι μετά από ωριμότατη σκέψη 1 ώρας περίπου αφού βέβαια βρήκα τρελή ευκαιρία σε ένα ελληνικό site χτύπησα Eldarάκια σε τρελή τιμή και κοντεύω με μικρές ακόμα αγορές που μου έχουν μείνει να κάνω (γκουχου ... Eldar Wraith Knight... γκουχου...) να έχω μία Αξιοπρεπέστατη εναλλακτική για το χόμπι μου. Να μη δε σχολιάσω το φοβερό fill in που κάνανε στους Dark Eldar.

Τέλος η αδυναμία μου οι Dark Eldar. Δυστυχώς η 6η έκδοση αν και πολύ ωραία έκδοση στο σύνολο της δεν τους πήγαινε πολύ. Αρκετές ήττες άλλες στο όριο άλλες όχι τόσο και οι νίκες όσες επετεύθησαν χώρις Eldar allies πολύ οριακές. Βέβαια είχε μία απόλαυση, 'ένα εθισμό  και μία χλέυη στον αντίπαλο όταν τον νικούσες να του τη λες ότι χάνει από DEldar, παρόλα αυτά κάποια στιγμή κατάντησε λίγο κουραστικό και έτσι πρόσθεσα στο House of Immortality Denied, Eldar Allies οι οποίοι έκαναν αμέσως έντονη την παρουσία τους.

Τελικός απολογισμός 6ης 9 νίκες σε ''επίσημους΄΄ αγώνες και 8 σε φιλικούς, 12 ήττες σε ''επίσημους''  αγώνες και 10 σε φιλικούς. Εν γένη πολύ καλή απόδοση.

Και μέχρι με το καλό να μας έρθει η 7η ένα μικρό update με wip από αράχνες και Walkers που θα ξεκινήσουν όταν με το καλό τελειώσουν οι 6 τελευταίοι Striking Scorpions. Enjoy!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου