Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Δεν είναι σαν το ποδήλατο τελικά

Μετά από αρκετούτσικο διάστημα σκέφτηκα μιας και η μικρή (αλλά και η μεγάλη) έχει ρολάρει πλέον και επειδή δεν παίζω πλέον τόσο συχνά παιχνίδια όσο θα ήθελα να κατέβω σε ένα τουρνουά να το ευχαριστηθώ.

Παράλληλα σκέφτηκα να κατεβάσω μία περισσότερο fun παρά competitive λίστα. Μετά, λοιπόν, από 7 ώρες παιχνιδιού το ξύλο που μάζεψα θα έλεγα ότι ήταν ασταμάτητο.

Πρώτο παιχνίδι με Imperial Guard ή για να το πούμε και πιο επιστημονικά Asta Militarum. Το παιχνίδι αντικειμενικά δεν το παράτησα και το πάλεψα όσο μπορούσα, αλλά ο συνδυασμός άκυρων Warlord Trait + Drugs δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Αποτέλεσμα 5 γύρο wipe out και το 17-8 να γίνει 34 -8. Παρόλα αυτά είμουν huppy.

Επόμενο παιχνίδι με τον κλασσικό unbound παίχτη ο οποίος κατεβαίνει με ότι να ναι. Έπαιξα το συντομότερο παιχνίδι που νομίζω έχω παίξει ποτέ μου. Δεν πρέπει να ξεπέρασα τη 1 ώρα. Έχασα wipe out 7-0 δλδ 14-0

Τέλος έπαιξα με Tyrranids και εκεί πλέον ήταν πασιφανές ότι η λίστα δεν είναι για κατα πουθενά. Το παράτησα το παιχνίδι κάπου στο 4ο γύρο καθόσον η ήττα ήταν προ των πυλών με κλασσικά wipe out. Σε αυτό το παιχνίδι ούτε καν σκορ δεν κράτησα.

Τελικό συμπέρασμα όταν κατεβαίνω σε τουρνουά ποτέ Μα Ποτέ (!) δεν κατεβάζεις fun λίστα, θα είσα ο μόνος!!! Και επίσης αν και μοιάζει ότι είναι σαν το ποδήλατο τα μικρά τρικ που ξεχνάς είναι που κάνουν τη διαφορά. Για αυτό λοιπόν back to drawing board για να φτιάξουμε spasmo λίστες για τα υπόλοιπα που θα πάρω μέρος. Η Commoragh χρειάζεται σκλάβους... ας της φέρουμε......
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου