Κυριακή 3 Απριλίου 2016

He's Alive...... But is he Back????



Μετά  από πάρα πάρα πολύ καιρό... im back bitches!!!!!!

Ναι έχω να πω ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι κουραστικό σου τρώει όλο το χρόνο σου και πρέπει να προγραμματίζεις πότε θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου αλλά είναι άκρως ανταποδοτικό και σε κάνει τουλάχιστον να λερώνεις το βρακάκι σου κάθε φορά που κάνει κάτι διαφορετικό και καινούργιο που εσύ του το έχεις μάθει.

Ας περάσουμε όμως στα του χόμπι..

Τουρνουά, λοιπόν, μετά από πολύ καιρό και μετά από αρκετά φιλικά. Λίστα αρκετά συμπαθητική με Sucubus, 2Χ5 warriors σε venoms, Jet Fighter , 2Χ5 Scourges με Haywire Blasters, 2 Ravagers, Dark Artisan Formation και Grotesquerie formation.

Γενικά τα πήγα καλά. Έχχουν βγει καινούργιες κάρτες που αλλάζουν αρκετά το παιιχνίδι και δεν σε αφήνουν να χάσεις και με μεγάλη διαφορά. Στους τρεις αγώνες έχασα από αυτόν που βγήκε πρώτος που είχε Eldar και Allies 5(!!!!!!) Riptides, κέρδισα το νέο για εμένα codex cult michanicus και έχασα από necrons που όμως επειδή είχε γίνει ένα ψιλομπάχαλο με τις κάρτες θεωρώ για το score που κρατάω ως μη γενόμενο γιατί θα έπρεπε να το είχα κερδίσει αν είχα δει τις κάρτες που έπαιζα.

Η λίστα αν και theory crafting βγήκε καλή στη πράξη. Θα προσπαθήσω να κάνω κάποια tweeks και αν μπορέσω να τα δοκιμάσω σε καμία-δυο δοκιμαστικές μαχούλες και να πάω στο μεγάλο τουρνουά πυο θα γίνει το Μάιο.

Αυτά τα ολίγα μετά από πολύ καιρό. Μερικές φώτο των παιχνιδιών και μέχρι την επόμενη φορά... Stay Safe!!!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου