Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

BoW Hammer Fest


Ήρθε, λοιπόν, η ώρα και για την επιστροφή και στα μεγάλα τουρνουά. Μετά από λίγη σκέψη και αρκετούτσικο list building (όχι όμως και list testing) αποφάσισα να κατέβω στο μεγάλο ομαδικό τουρνουά που διοργάνωσαν τα παιδιά του BoW στο Βύρωνα στο Θέατρο Βράχων.

Η ομάδα μιας και ουσιαστικά ήταν από 4 freelances αποδείχτηκε πολύ καλή και χαλαρή. Είχαμε δλδ δύο παίκτες με σπασμωδίες και δύο χαλαρούς (εκ των οποίων ο ένας εγώ) αλλά το πιο βασικό ήταν ότι οι αντίπαλοι μας ήταν όλοι ευχάριστοι τύποι με τελικό αποτέλεσμα να περάσουμε ευχάριστα. Βέβαια υπήρχαν και τα έκτροπα όπως πχ υπερβολική καθυστέρηση κάποιων ομάδων αλλά τι να κάνεις...''This is ''Ellada''!!!!''

H δική μου προσωπική αποτίμηση του τουρνουά ήταν 1 νίκη σε Eldar 2 ήττες από Tau και DeamonKin/ Black Legion Allies. Η λίστα είχε πολύ shooting αλλά ενάντιον στο πολύ περισσότερο του Tau ήταν πολύ δύσκολο να τη παλέψω. Με τους Δαίμονες αν είχα περισσότερο χρόνο τα πράγματα ήταν αμφίρροπα και εναντίον των Eldar αποδείχτηκε ότι οι Wraithguard ήταν πολύ αργοί για εμένα.

Εν γένει πέρασα πάρα πολύ ωραία, ίσως βέβαια γιατί δεν έπαιξα εναντίων μαλακολιστών κάτι που πάντα με προβληματίζει και με βάζει σε σκεψη αν θα συμμετάσχω και σε επόμενα τέτοια τουρνουά.
Οσονούπω και φωτογραφίες από το τουρνουά. Μέχρι τότε Stay Safe....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου