Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Boxes Tournament @ Rock (and Shadows) TheatreΑν και λίγο spooky ο τίτλος πάνω κάτω έτσι ήταν.... Ένα ακόμα τουρνουά που έκαναν τα παιδιά του Boxes στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.

Ομάδες το setup και τελικός απολογισμός 2 ήττες και μία νίκη. Για αυτό και είναι σπουκυ ο τίτλος της ανάρτησης. Οι λίστες με τις οποίες έπαιξα δεν ήταν και πολύ φιλικές. Βέβαια και για τα δεδομένα τα δικά μου και η λίστα που κατέβασα δεν ήταν και πολύ φιλική. Βέβαια δεν ήταν minimised/ optimised και για αυτό και την πάτησα ειδικά στο πρώτο αγώνα εναντίων των Chaos Deamons. Δλδ ενός στρατού που αν και ανταγωνιστικός εναντίων shooty στρατού θα έπρεπε 3ο γυρο να κάνει ο αντίπαλος conceed. Σε αυτό βέβαια δεν βοήθησε το γεγονός ότι ''έκλεψε'' τον πρώτο γύρο και έτσι βρέθηκα στριμωγμένος στη γωνία να τρώω ξύλο.

Παρόλα αυτά αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Στο 2ο παιχνίδι εναντίων καρασπασμένης λίστας Τυραννίδων έχασα με πολύ μικρή διαφορά ενώ εναντίων Ορκ στο 3ο με λίγη βοήθεια από τα ζάρια όχι μόνο νίκησα αλλά και παραλίγο αν είχα 1 καλό ζάρι να έριχνα και Stompa!!

Από ότι μαθαίνω ετοιμάζεται παιχνίδι Αποκάλυψης στα Χριστούγεννα που σίγουρα θέλω να πάρω μέρος ενώ σκέφτομαι σοβαρά όταν βγουν τα Σκοτεινά Ξωτικά για το Blood Bowl να τα αγοράσω μπας και παίζω και κανένα παιχνίδι και εκεί.

Από κει και πέρα συνεχίζουμε παράλληλα με το διάβασμα στο ΕΑΠ και παίζουμε όσο μπορούμε. Μέχρι την επόμενη φορά  μερικές fotos από το τουρνουά και stay safe...!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου