Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Last for the 7th
Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να παίξω ένα φιλικό παιχνίδι. Και αφού το κατάφερα αυτό, κάλλιστα θα μπορούσα να αρχίσω και τους πανηγυρισμούς.

Έπαιξα με τον Παναγιώτη ο οποίος κατέβασε στρατό από chaos nurgle marines με μάγους, spawns και τα λοιπά. Εγώ έπαιξα για πρώτη και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία φορά με τους Ynnari αφού οσονούπω βγαίνει η νέα έκδοση τον Ιούνιο.

Καταρχάς να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ! Σε άκρως φιλικό περιβάλλον το παιχνίδι κράτησε 3 ώρες περίπου με τους Ynnari να επαληθεύουν τις φήμες που θέλουν να τους θεωρούν σπασμένους. Βέβαια λόγω μακράς αποχής από τα παιχνίδια και αρκετών λανθασμένων επιλογών το παιχνίδι κατέληξε υπέρ του Παναγιώτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν βρω άλλη μια ευκαιρία δεν θα τους ξαναδοκιμάσω με περισσότερο γνώθι της λίστας και των δυνατοτήτων της αυτή τη φορά.

Πριν κλείσει όμως η έβδομη θα προσπαθήσω να βρω χρόνο και να ανεβάσω Λίστα για Apocalypse αξίας 10.000 πόντων. Αν και πολύ προβληματική αυτή η έκδοση γιατί έδινε τη δυνατότητα στους WAAC παίκτες να κατεβάζουν σπασμωδίες απίστευτες, κάποιος που το έβλεπε από fluff μεριά θα μπορούσε να κάνει ωραία δεσίματα με παρόμοιους στρατούς που δεν είχαν δικαίωμα ως τώρα να παίξουν μαζί και να φτιάξει ένα όμορφο combo!

Έτσι και έκανα και αυτό θα δείξω σε παρόμοιο ποστ. Μέχρι τότε stay safe! γιατί φώτο δεν έβγαλα.. είπα και εγώ να πάρω ένα ρεπό......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου