Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Civil War

   


     Και ναι, μετά από ένα τεράστιο κενό απουσίας επανέρχομαι όχι μόνο με ένα από τα γνωστά/ κλασσικά μου απαράδεκτα battle report αλλά για παρουσιάση (και φυσικά χωρίς φώτο) του νέου codex/ στρατού που ετοίμαζα 2 χρόνια σχεδόν τώρα (και ακόμα έτοιμος δεν είναι) των Black Templars!!

     Έτσι, λοιπόν, με την ευκαιρία της αγοράς (!!!) του νέου codex και της προσθήκης του High Marshall Hellbrecht και ενός Techmarine κατέβασα μία λίστα για να δοκιμάσω τελοσπάντων αυτούς τους marines στο τραπέζι. Έπαιξα εναντίων του Λεωνίδα και των δικών marines count us Ultramarines σε μία αποστολή με το μακρυνό στήσιμο και kill points.

     Κατέβασα τους 2 προαναφερθέντες χαρακτήρες, 5 termis, 4 crusader squad. 1 pew pew /w drop pod, 1 CC /w rhino, 1 shooty /w razorback. 1 heavy shooty laid back in ruins /w missile, 2 tornado land speeder, 1  attackbike /w multi melta, 1 hunter, 1 predator. Για πρώτη φορά το διασκέδασα αρκετά. Ο helbrecht με τους termies μοιράσαν πολύ πόνο! Το drop pod attack αποδείχτηκε άκαρπο καθόσον στήθηκε πολύ έξυπνα ο αντίπαλος και ούτε άνοιξα όχημα αλλά και ούτε σκότωσα κάποια squad. Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που παίζω 40Κ είχα armour saves και μάλιστα 3+ και γενικά οι μαρίνσ αντέχουν πολύ ξύλο. Τέλος.

    Ο αντίπαλος και αυτός συντηριτικός, όλα πίσω να βαράνε εξ' αποστάσεως με στέρνγκαρντ,ραζορμπακ, 2 βιντικατορ κια πολύ αέρα. 2 στορμταλον και 1 στορμραβεν βάραγε ανενόχλητος.

    Τελικά έχασα με μικρή διαφορά, όμως, 10-8 και με πολύ καλές εντυπώσεις για τους Black Templars. Έχοντας μπροστά το επόμενο ICT είναι πολύ πιθανό να παίξω καμία δοκιμαστική με τους DE για εξάσκηση γιατί όπως βλέπω το πρόγραμμα μου θα κατέβω αλλά σίγουρα θα επανέλθω με τους σταυροφόρους!!!!!!

ps: Φώτο του παιχνιδιού σε προσεχές ποστ καθόσον δεν έχω διαθέσω αυτές τις μέρες τον Η/Υ μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου