Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Καλώς ήρθες 8η!

Έλεγα ότι θα προλάβαινα... Τελικά δεν πρόλαβα.

Ήρθε η 8η έκδοση και εγώ δεν πρόλαβα τελικά ούτε άλλο παιχνίδι με τους Ynnari να παίξω στην 7η έκδοση αλλά ούτε και να ανεβάσω την λίστα ''Apocalypse'' των 10.000 πόντων που είχα φτιάξει.

Στη τελική να σας πω κάτι.... Δεν πειράζει. Θα παίξω τώρα στην 8η με τους Ynnari και τη λίστα που σας λέω θα την ανεβάσω και αυτή προσεχώς.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο. Η νέα έκδοση! Διάβασα λίγο. Εκάνε list building λίγο. Διάβασα φόρουμ στο ίντερνετ λίγο. Γενικά τα έκανα όλα από λίγο και πήγα και έκανα την πρώτη μου φιλική μάχη με τον Σωτήρη. Καταλήξαμε να παίξουμε στους 1500 πόντους εγώ με Dark Eldar και εκείνος με Δαίμονες.

Πρώτα συμπεράσματα. Το παιχνίδι πιο απλό και πιο ωραίο. Χωρίς πολλά πολλά ζόρια με απλούς κανόνες αλλά και χωρίς να χάνει την τακτική του. Όσο αφορά τα Σκοτεινά Ξωτικά πολύ καλά πλέον, πιο ανθεκτικά και αρκετά ανταγωνιστικά. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αν και οι δύο με στρατούς όχι φορμαρισμένους για 1500 πόντους καταλήξαμε σε wipe out του στρατού του Σωτήρη.

Φώτο δεν έβγαλα αυτή τη φορά. Βέβαια είμαι δικαιολογημένος, έχει καύσωνα. Την επόμενη φορά. Μέχρι τότε.... Stay safe....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου