Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

The return of the Jedi .... or that Warhammer Guy ... !!!! Αλήθεια ή Ψέμματα .,,?

Επιστροφή ή όχι ... ?

Αποφάσισα, λοιπόν, να κάνω τη μεγάλη επιστροφή στο blog. Η αλήθεια είναι ότι δεν απέχω 4 ολόκληρα χρόνια από το χόμπι, αλλά από το blog.

Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όντως το 2017 ήταν επί της ουσίας η τελευταία χρονιά που έπαιξα συστηματικά Warhammer 40000. Μετά, λόγω υποχρεώσεων, κυρίως του πανεπιστημίου που γράφτηκα αλλά και επαγγελματικών ο χρόνος που ασχολούμουν ήταν ελάχιστος.

Σημαντικό ρόλο βέβαια σε αυτό έπαιξε τόσο η νέα έκδοση που αν και η Dark Eldar ήταν αρκετά δυνατοί έγινε τόσο δυσνόητη και παράλληλα με τη νέα έκδοση του Αge of Sigmar που βγήκε που στο λίγο χρόνο που είχα αποφάσισα να ασχοληθώ με το AoS παρά με το 40K. 

Όσο λοιπόν αφορά το 40Κ, παρακολουθώ ακόμα τις εκδόσεις αλλά έχω να παίξω ουσιαστικά 4 χρόνια 40Κ. 

Πάμε Sigmar  τώρα. Με τη 2η έκδοση που βγήκε και τα πανέμορφα Nighthaunts αποφάσισα να το γυρίσω στο AoS μιας και τα μοντέλα με εξίταραν από την αρχή αλλά και οι κανόνες ήταν πολύ πιο απλή από το 40Κ. Ταυτόχρονα η δεξαμενή παικτών του AoS ήταν πολύ πιο casual  το οποίο μου ταίριαζε πολύ περισσότερο στο είδος παιχνιδιού που ήθελα λόγω του περιορισμένου χρόνου που είχα.

Σε ένα καλοκαίρι, λοιπόν, έβαψα ουσιαστικά όλο το στρατό και έτσι ξεκίνησα να παίζω AoS. Μετά από 3 χρόνια ξεκίνησα τις αγορές 2 στρατού (Khorne), ο οποίος έχει βαφτεί τελικά κατά το 1/3, ενώ από φέτος εν έτη 2021 ξεκίνησα 3 στρατό που μάλλον θα το κατεβάζω και πιο τακτικά και συχνά καθώς είναι πολύ πιο κοντά στα γούστα μου παρά οι Khornιτες και είναι οι Idoneth Deepkin. Είχα, δεν είχα δηλαδή το γύρισα πάλι στα Dark Elf.

Φωτογραφίες δεν έχω βγάλει καθόλου, αλλά κάποια στιγμή θα αρχίσω πάλι να ανεβάζω. Προς το παρόν σταματάω εδώ το ποστ με ένα τελευταίο σχόλιο ως προς το φιλικό σήμερα που είχα με τον Δημήτρη toy Boxes of War το οποίο αν και τελείωσε 3ο γύρο, θεωρώ ότι θα κέρδιζα στα VPs αν πήγαινε μέχρι τέλους.

Μέχρι, λοιπόν, το επόμενο ποστ, που λογικά θα είναι σύντομο και όχι σε 4 χρόνια πάλι... Stay Safe!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου