Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Στα νύχια των Λύκων



      Μετά από πολύ καιρό, βρήκα χρόνο και έπαιξα άλλη μία φιλική μαχούλα με τον Δημήτρη, ένα παιδί που παίζει με Space Wolves. Ευκαιρία και για τους δυό μας να δοκιμάσουμε λιστούλες. Η δικιά του πολύ πιο σοβαρή από τη δική μου. Με άφθονο shooting, Space Marines allies παρέα με Storm Talon και βεβαίως Long Fangs και πολύ στατικότητα.

     Η δική μου, εντελώς fluffy, χωρίς βέβαια να είναι αυτό δικαιολογία με Talos, Cronos, Beasts, Hellions, Reavers, Heamonculus και Webway Portal. Διαλέγοντας εγώ ποιος θα στήσει πρώτος και έχοντας nightfight είπα να παίξω δεύτερος και ουσιαστικά μαλλον εκεί έκανα το λάθος αφού είτε θα έπρεπε και τα Beasts να τα αφήσω reserve είτε να να βγάλω εκτός Range.

    Τρώνε λοιπόν αυτά πολύ shootίδι, πέφτει και ένα Drop pod in my face και ρίχνει τους 4 trueborn με τα blasters και τη 10άδα των Warriors και τους αφήνει ποδαράτους οπότε τα υπόλοιπα ήταν απλά θέμα χρόνου. Το παιχνίδι κατ'εμέ έχει πάρει πολύ άσχημη τροπή. Το μόνο που έκανε ο αντίπαλος ήταν να ρίχνει ζάρια. Κάποια στιγμή προς το τέλος κίνησε και ένα Rhino.

   Τελοσπάντων. Πέρασα ωραία. Ετοιμάζω τρελό project για Χίο. Προσεχώς τα wip, μέχρι τότε enjoy foto of the game!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου