Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Warkaholic in Progress      Τρεις μερούλες περάσαν από τη μέρα που ήρθα στη Μυροβόλο και με έχει πιάσει η γνωστή τρέλα μου. Είναι σαν να μου έχει βάλει κάποιος νέφτι στο χέρι και ζωγραφίζω σαν τρελός.

      Τελείωσα  6 -count as- Wracks και τα τελευταία τεμάχια από Wyches και Warriors και αρχίζω σιγά σιγά τη 9άδα τψν Eldar. Όφειλω να ομολογήσω ότι προσωράει αρκετά καλά το project αυτό, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα δεν έχω καταλήξει σε Paint Theme αλλά πάω βήμα βήμα.

     Άρχισα, λοιπόν, με ένα γενικό basecoat σε Astronomican Grey και μετά Wash με Asurmen Blue. Από εκεί έκανα τα τμήματα της πανοπλίας που εξέχουν (και όχι ας πούμε τα τύπου spandex της στολής τους -αν υποθέσουμε ότι οι Eldar έχουν spandex στη στολή τους-) με Ultramarines Blue. Μέχρι τώρα όλα καλά. Το επόμενο που μου έχει μείνει έιναι να δω το highlight που θα τους κάνω και τι χρώμα θα έχει οι spirit stones της στολής τους.

    Αλλά και αύριο μέρα είναι μέχρι τότε enjoy τα wip (και δεν είναι final γιατί σε κανένα μοντέλο δεν έχει ολκληρωθεί το basing)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου